Bloggen RSS

Cognac er kort sagt beskrevet ved, at det er fransk brændevin af brandy-typen fra Cognac området. Cognac kommer fra destilleret hvidvin på ca. 8% alkohol, som typisk er af druesorten Ugni Blanc. Hvidvinen destilleres to gange hvorefter destillatet kommer på fade af egetræ fra området Limousin eller Troncais. Her har destillatet en alkoholprocent mellem 40-43. Hvor længe destillatet ligger og hviler afhænger af hvilke smag Cognachuset ønsker. Destillatet er på fransk kendt for "eaux-de-vie". Cognac er kendt for at have et af følgende forkortelser på flasken: V.S. (Very Special) ligget på fad min. 2 år. V.S.O.P. (Very Superior Old Pale) min. 4,5 år. X.O. (Extra...

Læs mere

Malfy Gin er blandt vor tids mest udsøgte gin producenter. Oplev den italienske kærlighed og gør din næste gin oplevelse til noget, du sjældent vil glemme.

Læs mere

2019 bliver et år i champagnens tegn. Derfor har vi i PremiumBottles lavet en anbefaling af de flasker, som er et must at smage, inden året er omme.

Læs mere

Gin og tonic er én af de helt store klassikere. Af kendere også kaldet en 5 o'clock, da det er en yndet drink at nyde når du kommer hjem fra arbejde. 

Læs mere

Nytår er lige rundt om hjørnet. Bliv derfor klædt på med manér, og find den nytårschampagne, som passer til netop din aften!

Læs mere

Sale

Unavailable

Sold Out