Denne side har begrænset support for din browser. Vi anbefaler at bruge Chrome, Safari eller Firefox.
Du har opnået fri fragt! Du er 950,00 DKK fra gratis levering

TrustScore: 4,9

24-48 timers levering

Kurv 0

Der er ikke flere på lager

Produkter
Mest populære tilkøb:
Skriv evt. til og fra kort samt leveringsdato
Du har opnået fri fragt! Du er 950,00 DKK fra gratis levering
Subtotal Gratis

Valider din alder via MitID. Efter alderstjek skal du indtaste leveringsoplysninger og betale som normalt.

Din kurv er tom

Moët & Chandon

Moët & Chandon er verdens største champagnehus og er grundlagt i 1743. Champagnebrandet Moët & Chandon er kendt for sin legendariske stil og som huset, der introducerede verden for champagne. Moët & Chandon tilbyder en unik serie af vine til enhver lejlighed og for enhver smag. Fra den ikoniske Moët Impérial til Grand Vintage Collection, fra den ekstroverte Moët Rosé Impérial til den innovative Moët ICE Impérial er hver enkelt champagne en oplevelse, der fortryller med en strålende frugtighed, en fristende smagspalette og en elegant modenhed. #MustBeMoet #MoetMoment

HISTORIEN BAG MOËT & CHANDON

Moët & Chandon blev som sagt grundlagt i 1743 af vinbonden Claude Moët. Som en pioner inden for produktion af mousserende vine i Champagne-regionen var han samtidig den første til at opnå patent på fremstillingsmetoden. Allerede dengang var der tale om en fuldstændig enestående smagsoplevelse – og derfor blev de nye og eksklusive champagner også populære blandt den daværende franske kongefamilie samt den øvrige overklasse. På den baggrund fik Moët & Chandon hurtigt sit gennembrud, som et produkt der dog primært var forbeholdt de få til at starte med. 

Da Claude Moët døde, var det hans barnebarn Jean-Rémy Moët der overtog forretningen. Og i 1833 fik virksomheden et navneskifte til Moët et Chandon, da Pierre-Gabriel Chandon tilsluttede sig, og blev partner. Jean-Rémy Moët var også manden, der stod bag det internationale gennembrud takket være et visionært købmandskab samt et stort netværk af interessenter. På den baggrund blev champagnen også hurtig en nydelse, som ikke udelukkende var forbeholdt overklassen. I 1860´erne blev Brut Imperial introduceret – en champagne som er gået hen og blevet en bestseller. I dag er Moët & Chandon verdens største champagnehus, ligesom de suverænt er det brand i verden, der sælger flest

 

CHAMPAGNEGUIDE TIL MOËT & CHANDON

Når du skal finde den perfekte champagne til menuen, er den gyldne hovedregel, at tør champagne matcher salte retter som forretter og hovedretter, og sød champagne matcher søde retter som dessert og kransekage. Hvis du følger denne gyldne hovedregel, opnår du det bedste match og højner den komplette smagsoplevelse. 

Derudover er det også vigtigt at notere, at du skal undgå for store temperaturudsving. Dine champagner skal opbevares under kontrollerede forhold med temperaturer fra 7 til 18 grader. For høje temperaturer vil nemlig fremrykke aldringsprocessen og skade kvaliteten. Ligeledes vil for lave temperaturer forsinke aldringsprocessen og forhindre champagnen i at opnå mere kompleksitet i smag og viskositet. Luftfugtigheden skal helst også være over 70 %, da en kombination af for lav luftfugtighed og høje temperaturer kan tørre korken ud.

Det er også vigtigt, at dine champagner ikke bliver eksponerede for dagslys, da flaskerne er meget sensitive overfor solens lys, ligesom du skal håndtere flaskerne forsigtigt under transport mv. Trykket i flaskerne er nemlig tre gange højere end i et almindeligt bildæk, og derfor skal de undgå alle former for rystelser. 

Moët & Chandon Brut Impérial


Dette er Moët & Chandons klassiske tørre signatur champagne, der har en tydelig fugtighed og elegant modenhed. Den traditionelle Moët champagne er flagskibet i champagnehuset og støbt i en harmonisk blanding af Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Disse er områdets bedste crus, og champagnen får en ganske fyldig smag af frisk frugt, blomster og brioche. Champagnen passer godt til enten aperitif før maden, eller til retter med kammuslinger, østers, hvid fisk eller lyst kød.

Moët & Chandon Nectar Impérial

Denne Moët champagne er sødere med eksotiske noter, fyldighed og et frisk finish. Dermed er det et perfekt valg til den søde tand, når der skal serveres dessert eller kransekage ved midnatstid. Ydermere er champagnen fremragende til foie gras, tørret frugt og nødder. Denne champagne består af samme drue kombination, men den har aromaer af pære og abrikos. Dette skaber en eventyrlig balance mellem friskhed og fylde.  

Moët & Chandon Rosé Impérial

Denne champagne har et mere romantisk og strålende udtryk for Moët & Chandon stilen. Moët Rosé er utrolig sprudlende og frisk, og den har en intens smag af røde bær (jordbær, hindbær, ribs) og et anstrøg af roser. Denne type Moët er velegnet til retter med en farverig smagsvariation, særligt friske og røde frugter, et ostebord med adskillige ostetyper og retter med rødt kød.

Champagneglasset

Glassets form har også betydning for duft- og smagsoplevelsen af champagnen. Mange vælger de klassiske, slanke ”flute” glas med en smal åbning, da de bevarer boblerne bedst. Andre vælger de lave coupeglas, der har en større overflade. De har dog den ulempe, at boblerne hurtigere forsvinder. Eksperternes valg er det tulipanformede glas eller et helt almindeligt hvidvinglas. Disse glas udmærker sig ved at fremhæve champagnens aromaer og gør den sanselige oplevelse med champagnen fuldendt. Champagne bør serveres ved en temperatur på 8-10°C. Den bør derfor lægges på køl nogle timer forinden anvendelse og tages ud af køleskabet ca. 15 minutter før servering.

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.