Food Pairing
Moët & Chandon Rosé Impérial (Hovedret)
Lammeculotte serveret med græsk salat og ovnstegte kartofler.
Moët & Chandon Nectar Imperial (Dessert)
Den elegante champagne Moët & Chandon Nectar Imperial har et strejf af sødme med aromaer af pære og abrikos. Den kan købes her Til denne lidt søde champagne, kan du med fordel...
Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2009 (Hovedret)
Grillet laks hertil salat med Butternut squash, asparges, granatæble, Belugalinser og spinat.
Bollinger Rosé Brut (Hovedret)
Grillet tomater og laks med basilikum pesto. Hertil pasta med broccoli, grillet artiskok og basilikum pesto.
Bollinger La Grande Année 2008 (Hovedret)
Hvidvinsdampede torskeloins. Hertil grov kartoffelmos med persille, spidskålssalat med citrus, ristede asparges og svampe.
Drappier Rosé de Saignée Brut (Hovedret)
Spansk inspireret tapas. - Padron peppers- Portobello svampe fyldt med hvidløg, chorizopølse- Grillet brød med chorizopølse og spejlæg af vagtel æg- Grillet brød med oliventapenade- Spansk omelet- Grillet kyllingevinger- Stegt...
Condado de Haza Ribera del Duero (Hovedret)
Condado de Haza Ribera del Duero 2015 kombineret med spansk paella med jomfruhummer.
Drappier Carte D'or (Forret)
Gratineret Jomfruhummer med persille, hvidløg, usaltet smør og estragon.
Drappier Carte D'or (Hovedret)
Grillet kyllingebryst fyldt med svampe og soltørret tomater. Hertil bagte kartofler med persille/hvidløgssmør.
Moët Grand Vintage 2012 Blanc (Forret)
Blinis med stenbiderrogn, creme fraise, rødløg og dild.
Moët Grand Vintage 2012 Blanc (Hovedret)
Let krydret grillet kalveculotte steg med grillet svampe, løg og kartofler på spyd.