Denne side har begrænset support for din browser. Vi anbefaler at bruge Chrome, Safari eller Firefox.
Du har opnået fri fragt! Køb for 699,00 DKK og få gratis levering

TrustScore: 4,9

24-48 timers levering

Kurv 0

Der er ikke flere på lager

Skriv evt. til og fra kort samt leveringsdato
Du har opnået fri fragt! Du er kun 699,00 DKK fra fri fragt!
Subtotal Gratis

Din kurv er tom

Hvad skal man servere til en champagne?

Hvad skal man servere til en champagne? - PremiumBottles
Dine snacks afhænger af hvilken champagne du skal servere. Hvis der står tørre og saltede snacks på bordet, ligger det måske til højrebenet, at man derfor skal have en sød vin, for en mere balanceret smagsoplevelse, hvilket faktisk er forkert. Er der tørre snacks på bordet, anbefaler vi en tør champagne.
Sec og Demi-sec varianten anbefales at serveres til en sød dessert eksempelvis til kransekagen nytårsaften. Til dette formål er en Sec eller Demi-sec det ideelle valg. 
Er det ikke ved at være udgangen af året, og du alligevel gerne vil have en sød champagne, kan vi anbefale en Moët & Chandon Nectar Imperial sammen med en traditionel spansk mandelkage serveret med friske figner. 
Du kan se flere anretninger med tilhørende champagne her
[% render 'partials/free-shipping' %]

Kurv 0

Der er ikke flere på lager

Match med:
[% render 'partials/cart-price' %]

Din kurv er tom