Denne side har begrænset support for din browser. Vi anbefaler at bruge Chrome, Safari eller Firefox.
Du har opnået fri fragt! Du er 950,00 DKK fra gratis levering

TrustScore: 4,9

24-48 timers levering

Kurv 0

Der er ikke flere på lager

Produkter
Mest populære tilkøb:
Skriv evt. til og fra kort samt leveringsdato
Du har opnået fri fragt! Du er 950,00 DKK fra gratis levering
Subtotal Gratis

Valider din alder via MitID. Efter alderstjek skal du indtaste leveringsoplysninger og betale som normalt.

Din kurv er tom

Ferieguiden til VEUVE CLICQUOT - Den Gule Enke

Ferieguiden til VEUVE CLICQUOT - Den Gule Enke - PremiumBottles

Feriesæsonen er godt i gang, og det betyder, at vi begynder at lede efter de bedste dråber til sommerens bedste stunder. Derfor har vi samlet det bedste fra Veuve Clicquot og rangeret dem efter anledning og selskab. Læs med i vores ferieguide og bliv inspireret til dine bedste sommerstunder! 

Veuve Clicquot Yellow Label

veuve cliquot yellow

  • Nydes iblandt dine bedste venner. 

  • Den traditionelle Yellow Label fra Veuve Clicquot er den strukturerede og perfekt balancerede champagne, som er indbegrebet af Veuve Clicquots stil. Yellow Label har en meget intens og fornøjelig duft med et strejf af lyse frugter og vaniljer. Denne champagne er fremstillet af 50 forskellige Crus, som skaber et perfekt eksempel af finhed og power. Derfor kan champagnen også bruges i uendelige sammenhænge, derhjemme eller ude af huset. 


    Veuve Clicquot Rosé

    veuve cliquot rose

  • Til mad- og champagne entusiasten 

  • Veuve Clicquot Rosé kombinerer både elegance og flair, og den indeholder delikate strejf af røde frugter, tørre frugter, mandler og brioche. Dette skaber en utrolig delikat champagne, som er perfekt til desserter og som aperitif. Champagnen er derfor åbenlyst også fantastisk til de varme sommeraftener! 

     

    Veuve Clicquot La Grande Dame 2006

    veuve cliquot la grande dame

  • Til den særlige person

  • Denne champagne er den ultimative i sammenhænge, hvor du og dine nærmeste skal fejre en anledning allermest. La Grande Dame blev skabt til at hylde Madame Clicquot, og vi har at gøre med en exceptionel champagne. Den anbefales simpelthen at blive serveret for at imponere dine gæster i en mere formel stemning. La Grande Dame indeholder et strejf af røde frugter såsom kirsebær, vilde jordbær. Derudover har den et strejf af hasselnødder og kakaobønner, som indgår i en himmelsk synergi med frugterne og skaber en meget sprød og silkeblød konsistens. La Grande Dame fås desuden også i rosé, som blot er en endnu mere eventyrlig udgave. 

    Veuve Clicquot Rich

    veuve clicquot rich

  • Til værtinden
  •  

    Den nye champagne fra Veuve Clicquot, med navnet Veuve Clicquot Rich, er designet til at blive serveret over is og kan mixes med friske frugter eller grøntsager for at skabe en unik cocktail til venner og familie. Derfor er den også ganske perfekt til sommeren og varmen, hvor den fungerer som et forfriskende alternativ til eksempelvis en Aperol Spritz. Den er ganske festlig og kan passende medbringes til fester og i andre stemningsfyldte sammenhænge. 

    Veuve Clicquot hos PremiumBottles

    Vi er stolte udbydere af Veuve Clicqout, som klæder dig rigtig godt på til de gode stunder. Veuve Clicquot kendes i dag også som Den Gule Enke iblandt os danskere. Madame Clicquot mistede sin mand efter kun 7 års ægteskab. Manden var ejer af Clicquot Champagne, som Madame Clicquot altså overtog og skabte en revolutionerende champagnefremstilling via “Remuage”. Denne fremstillingsmetode involverer overordnet, at champagnet er håndproduceret og ikke igennem maskiner og fabrikker, som dagen i dag stadig er ganske særligt. Du kan læse meget mere om historien bag Veuve Clicquot lige her. På samme side kan du se hele vores sortiment af champagnerne. 

    Vi håber, at denne guide kunne give dig inspiration inden din næste festlige anledning. Skulle du have spørgsmål til produkterne eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os!

     

    MitID Alderskontrol

    Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

    Noget gik galt

    Vilkår og betingelser

    Accepter vores handelsbetingelser.