This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Du har opnået gratis levering Køb for 699 DKK og få gratis levering

Barudstyret til hjemmebaren

Barudstyret til hjemmebaren

Vores barudstyr er for alle, der stiller krav til både kvalitet og funktionalitet. Vi har udvalgt vores sortiment hos nogle af de førende producenter i verden. Du kan derfor være sikker på, at have glæde af udstyret i lang tid, selv ved dagligt brug.

Hos PremiumBottles har vi et bredt udvalg af barudstyr – både til amatører og professionelle. Det gælder blandt andet glas, drinkssæt, shakers, strainers m.m. Vi har nøje udvalgt producenterne, så du er garanteret udstyr af høj kvalitet.

Hvis du skal have udvidet sortimentet i din hjemmelavede bar, eller have nødvendighederne på plads i dit barskab, kan du finde alt det rette udstyr hos os. Vi dækker alle dine behov, uanset om du skal holde stor fest eller bare nyde en velsmagende gin i sofaen efter en lang dag.

Glas til enhver anledning – vinglas, cocktailglas, champagneglas m.m.

Hos PremiumBottles kan du få alle de cocktail-, champagne og vinglas, du står og savner. Vi har valgt eksklusivt at tilbyde glas fra to producenter: Lehmann og Frederik Bagger.

Lehmann har siden 1970 udviklet og designet glas i samarbejde med franske vingårde, sommelier’er og connaisseurs. Det betyder, at du får en fortræffelig smagsoplevelse, fordi glasset er designet af eksperter til at fremhæve nuancerne i din vin eller champagne. Glas fra Lehmann sikrer, at du får det fulde indtryk af hver vins unikke duft- og smagsprofil.

Frederik Bagger er en relativ nytilkommer på scenen, men har allerede gjort et kæmpemæssigt indtryk på vinverden, takket være sin stærke sans for æstetik og brug af materialer. I sin opvækst lærte han alt om glas af sin far, den verdensberømte designer Erik Bagger. Hans klare krystalglas er ikke bare udsøgte – de er også økovenlige. De bliver nemlig produceret uden brugen af bly. Bly har tidligere hen ellers været nødvendigt for at få samme krystalklare resultat. Materialet betyder også, at glasset tåler op til 180 grader, og kan komme i opvaskemaskinen.

Professionelt barudstyr – heriblandt drinkssæt, shaker-sæt og andet bartilbehør

Står du helt på barbund? Så kan du få alt, du har brug for, i en let og overskuelig pakke. Bare klik ind og se, om du skal vælge vores basis barsæt eller luksus barsæt

Hvis du derimod er på udkig efter specifikke instrumenter til baren såsom champagnekølere, hæletude, strainers eller en pålidelig shaker, kan du også finde den hos os.

Kurv

Du har opnået gratis levering Du er 699 DKK fra at få gratis levering
Du har nået maks antal på lager

Din kurv er tom