Moët & Chandon Champagne

Moët & Chandon er verdens største champagnehus og er grundlagt i 1743. Champagnebrandet Moët & Chandon er kendt for sin legendariske stil og som huset, der introducerede verden for champagne. Moët & Chandon tilbyder en unik serie af vine til enhver lejlighed og for enhver smag. Fra den ikoniske Moët Impérial til Grand Vintage Collection, fra den ekstroverte Moët Rosé Impérial til den innovative Moët ICE Impérial er hver enkelt champagne en oplevelse, der fortryller med en strålende frugtighed, en fristende smagspalette og en elegant modenhed. #MustBeMoet #MoetMoment

Læs mere

Champagneguide til Moët & Chandon

Når du skal finde den perfekte champagne til menuen, er den gyldne hovedregel, at tør champagne matcher salte retter som forretter og hovedretter, og sød champagne matcher søde retter som dessert og kransekage. Hvis du følger denne gyldne hovedregel, opnår du det bedste match og højner den komplette smagsoplevelse.

Moët & Chandon Brut Impérial

Dette er Moët & Chandons klassiske tørre signatur champagne, der har en tydelig fugtighed og elegant modenhed. Den traditionelle Moët champagne er flagskibet i champagnehuset og støbt i en harmonisk blanding af Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Disse er områdets bedste crus, og champagnen får en ganske fyldig smag af frisk frugt, blomster og brioche. Champagnen passer godt til enten aperitif før maden, eller til retter med kammuslinger, østers, hvid fisk eller lyst kød.

Moët & Chandon Nectar Impérial

Denne Moët champagne er sødere med eksotiske noter, fyldighed og et frisk finish. Dermed er det et perfekt valg til den søde tand, når der skal serveres dessert eller kransekage ved midnatstid. Ydermere er champagnen fremragende til foie gras, tørret frugt og nødder. Denne champagne består af samme drue kombination, men den har aromaer af pære og abrikos. Dette skaber en eventyrlig balance mellem friskhed og fylde.

Moët & Chandon Rosé Impérial

Denne champagne har et mere romantisk og strålende udtryk for Moët & Chandon stilen. Moët Rosé er utrolig sprudlende og frisk, og den har en intens smag af røde bær (jordbær, hindbær, ribs) og et anstrøg af roser. Denne type Moët er velegnet til retter med en farverig smagsvariation, særligt friske og røde frugter, et ostebord med adskillige ostetyper og retter med rødt kød.

Champagneglasset

Glassets form har også betydning for duft- og smagsoplevelsen af champagnen. Mange vælger de klassiske, slanke ”flute” glas med en smal åbning, da de bevarer boblerne bedst. Andre vælger de lave coupeglas, der har en større overflade. De har dog den ulempe, at boblerne hurtigere forsvinder. Eksperternes valg er det tulipanformede glas eller et helt almindeligt hvidvinglas. Disse glas udmærker sig ved at fremhæve champagnens aromaer og gør den sanselige oplevelse med champagnen fuldendt.

Champagne bør serveres ved en temperatur på 8-10°C. Den bør derfor lægges på køl nogle timer forinden anvendelse og tages ud af køleskabet ca. 15 minutter før servering.

Sale

Unavailable

Sold Out

X