Gourment private dining

Din private restaurant på Gothersgade 135 kl. mf.

Med erfaring fra Michelin køkkenet bringer vi i samarbejde med stjerne kokken Paul Bak en 6-retters stjerne oplevelse i vores lækre mini restaurant med plads til 10 personer. Dette ligger i vores butik, der er placeret i hjertet af København, lige op af Botanisk Have. Her vil I kunne læne jer tilbage, nyde aftenen og de gastronomiske oplevelser.

6 retters stjerne menu
Caviar, Champagne og 6 retter i højsæde

Med vores store Caviar erfaring fra vores søsterfirma PremiumCaviar, har vi i samarbejde med kokken Paul Bak udarbejdet den perfekte 6-retters menu, hvor Caviar indgår i alle retter. Hertil har vi i samarbejde med sommelier lavet to enestående Champagnemenuer, bestående af velkomst champagne og forskellige champagner til alle retter.

Paul Bak's erfaringer er gjort fra Michelin stjernet restauranter i Sydfrankrig og London til en lille fiskebaseret cafe i New Zealand og 1 hattede Asiatiske restauranter i Australien og senest restauratør i Oslo.

Vores mål er, at give jer som gæster hos os den fuldkomne oplevelse. Kokken er derfor i følgeskab med en tjener, som vil fortælle om Champagne og Caviar.