Guiden til det ultimative barudstyr

Guiden til det ultimative barudstyr

Dit barudstyr er en vigtig ingrediens

Hos PremiumBottles finder du alt, hvad du har brug for - både i drinken, men også til at lave den - på vaskeægte bartender manér. Vores barudstyr er for dem, der stiller krav til kvalitet og funktionalitet. Vi har nemlig udvalgt vores sortiment hos nogle af verdens førende producenter. Du kan derfor være sikker på, at have glæde af udstyret i lang tid, selv ved dagligt brug.

Gin og Tonic med et pift

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær, genièvre, er i dag den spiritus, som vokser mest herhjemme. Og i løbet af de seneste 10 år har et boom i udvalget af gin sat skub i udviklingen af nye varianter af et andet produkt – tonicvand. For kan man næsten sige gin uden at sige tonic?

En favorit hos PremiumBottles er de smukke, farvede flasker fra Fever-Tree.

Lemon Tonic er Fever-Trees svar på den klassiske bitter lemon-mixer, men du kan også give din klassiske Gin og Tonic et sommerligt pift med Elderflower Tonic Water. Skift desuden citronskiven ud med agurk eller lime, hvis ikke lakridsrod, peber eller andet spændende spice. Din Gin og Tonic er hermed forfinet til perfektion.

Gin uden tonic?

Der er ingen tvivl om, at Gin tonic er blevet folkeeje og har drevet kategorien frem de senere år, men også en række gin lavet til at nyde alene har set lyset.

En klassiker som Monkey 47 kan nydes med tonic, i cocktails, Martinis eller Gimlets. Men prøv også at smage denne klasse Gin rent. Duften og smagen har tydelige aner af enebær, sprøde citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner. Du vil ikke blive skuffet.

MALFY GIN er på rekordtid blevet én af tidens mest trendy gins. Med denne kan du vælge imellem 4 spændende varianter: Citron, Originale, Blodappelsin og Grapefrugt/Rabarber. 


Vores favorit er MALFY GIN ROSA. Den sicilianske pink grape giver MALFY ROSA sin fine farve og ikke mindst den intense smag af frisk grapefrugt. Undertoner af koriander, lakridsrod, kvan og violrod er med til at gøre MALFY ROSA yderligere delikat.


Skål i lyserød Champagne

Champagne hører til når vi fejrer. Champagne er luksus. Champagne er skål!

Armand De Brignac er en af de smukkeste, mest eksklusive champagner, du kan finde. Armand De Brignac bruger kun saften fra første presning, og kun den bedste vin fra hver høst til produktion af champagnen. Denne kombination af - ja - det bedste - resulterer i en fuldstændig enestående smag, med tydelige aner af jordbær og solbær. Du vil ikke blive skuffet.

 

Vodka for voksne

Er det blevet tid til at tage festen et step videre, skal vodkaen gerne på bordet. Og det kan den komme i mange forskellige udformninger. Hos PremiumBottles kan vi godt lide at lade de allerbedste vodkaer tale for sig selv. Belvedere Vodka Unfiltered Diamond Rye er en vodka langt ud over det sædvanlige og den egner sig godt som den er - “on the rocks”.

Den er destilleret 4 gange og derefter efterladt ufiltreret, for at forøge ekspressionen af ruget. Den er derfor fyldig og silkeblød, og så har smagen et strejf af saltet karamel, vanilje og honning. Tilsæt en skive skrive lemon, en grøn oliven eller en kvist af rosmarin og din ‘Unfiltered on the Rocks” er i hus.


I dag er Belvederes distinkte karakter og kompromisløse integritet anerkendt verden over af entusiaster, som sætter pris på vodkaens naturlige og tilsætningsfri karakter. Belvedere vodka har i 2016 taget et step i den velgørende retning, og skabt en Limited Edition med Esther Mahlangus kunst trykt på flasken sammen med legendens signatur. Med denne vodka går 50% af overskuddet til The Global Fund som bekæmper HIV/AIDS i Afrika.

Har du brug for en vodka som virkelig batter, kan du med fordel tage et kig på nogle af vores vodka flasker med LED-lys. Ciroc Vodka LED f.eks. kendetegnes ved sin elegante, tunge flaske - og så kan den lyse i mørke.  

Sale

Unavailable

Sold Out