Det er ikke kun på Champagne fronten, at der sker store ting. Diplomático frigiver nemlig deres Single Vintage Rom 2007 d. 1 Oktober 2021. En Rom der har været længe ventet, for de engagerede Rom entusiaster, og med den store efterspørgsel samt interesse der var på forgængeren, Single Vintage 2005, vil der med garanti være rift om udbuddet på 2007'eren.
 
Diplomático Single Vintage er fremstillet af helt specielle romfade, som er  ekstraordinære modnede, de bliver udvalgt af deres Maestros Roneros. altså deres rom ekspert. Hvorefter de ekstraordinære fade vil blive samlet i vintage batches, hvilket er rom, som er destilleret fra samme år og er blevet lagret i 12 år hovedsageligt på ex-bourbon- og single malt whisky fade. For at give rommen sin fantastiske finish og personlighed, som vi kender den fra Diplomático, bliver de lagret et ekstra år i fine Oloroso sherry fade.
Det som også er med til at gøre Diplomáticos Single Vintage udgaver ekstra bemækrelsesværdige er, at de ikke udgives hvert år. Kun når Diplomáticos Maestros Roneros mener, at de har fundet fade, der er værdige til en sådan udgivelse - en rom med ultimativt hjerte og personlighed. 
 
"Med en mørk ravfarve åbner 2007 Single Vintage med harmoniske noter af modne røde frugter ledsaget af aromaer af vanilje, krydderier og chokolade, der giver en delikat og subtil aromatisk balance
 
"Søde noter af moden frugt, træ, chokolade og kaffe opfattes i ganen og tilføjer en sammensat rundhed og glathed, der fører til en langvarig og fløjlsagtig finish".
 
Sådan forklarer Maestro Ronero, Nelson Hernandez, smagsprofilen af Diplomáticos Single Vintage 2007.
 
Du kan nu helt ekstraordinært skrive dig op og få forkøbsret på den unikke Rom, som vi ikke kommer til at se igen - Du kan skrive dig op her
 
 
24. september, 2021 — Jonas Glarborg