MALFY® Gin - Italiensk luksus Gin

Drøm dig sydpå med Italienske MALFY® Gin.

Destilleriet ligger i Moncalieri lige uden for byen Torino - et område lavet til vin- og spiritusproduktion. Etableret i 1906 og drives af Vergnano-familien, Carlo, hans kone Piera og deres børn Rita og Valter. Beppe Ronco og Denis Muni er deres Master Distillers.

De får alle deres botanicals fra særlig udvalgte steder i Italien.

Malfy Orignale Gin - Italienske enebær, 5 botanicals og italiensk kildevand.

MALFY® Gin Originale er destilleret med italiensk enebær, koriander og fem andre botanicals. Det blandes med rent kildevand fra det nærliggende Monviso-bjerg - den højeste vandkilde i foråret i Italien. Bunden af flasken er inspireret af bjergsøerne og etiketfarverne afspejler den snedækkede top.

Køb Originale her

Italienske enebær, Citroner fra Amalfikysten og 5 botanicals.

MALFY® Gin Con Limone er en enestående gin, som med familiens unikke opskrift forbinder Amalfikystens citroner med Gin. Destilleret med klassiske italienske enebær og Sfusato citronskræl fra Amalfikysten - den har en dejlig citrus og enebær duft med en kompleks smag af anis, citrus og koriander. Perfekt med en indian tonic og et stykke citron.

Køb Con Limone her

Italienske enebær, Siciliansk Blodappelsiner og 6 botanicals.

MALFY® Con Arancias (blodappelsin) får sin friske og søde smag fra blodappelsinskal. Blomstrende appelsiner af en speciel sort på Sicilien - og høstet i november - deres unikke røde farve udvikler sig under de kølige middelhavs nætter.

Blodappelsinskallerne er gennemsyret af alkohol og presset i en kurvpresse. Infusionen blandes derefter med enebær og andre botanicals, inden de destilleres i en still af rustfrit stål.

Køb Blodappelsin her

Italienske enebær og rabarber, Siciliansk Pink Grapefrugt og 5 andre botanicals.

MALFY® Rosa Gin er den lækreste lyse gin. Solmodne sicilianske Pink Grapefrugter dyrkes i citruslunde på Middelhavskysten. I smagen finder du saftig frisk grapefrugt, med et langt enebærfinish. Nyd denne farverige gin on the rocks eller med tonic.

Køb Rosa her

MALFY GIN SMAGE KASSEN

Indeholder alle fire Malfy Gin varianter i 70 cl. med gaveæske.

Pris 898 DKK (Normalpris 992 DKK)

Køb her

Grafik og tekst lånt af MALFY® Gin

Sale

Unavailable

Sold Out