Belvedere Single Estate Rye Vodka - terroir, unik rug og godt håndværk

Belvedere VodkaHar siden deres grundlæggelse haft fokus på naturlige ingredienser og sporbarhed.

Belvedere Vodka bliver lavet på rugtypen 'Dankowskie Diamond Rye', som kommer fra 7 forskellige marker i Polen.

Med deres to nye Single Estate Rye vodkaer tager de disse principper til nye højder!

Til Single Estate Rye vodkaerne har man udvalgt kun to marker – ved søen Bartężek og skoven Smogóry. Disse to marker illustrerer perfekt variationerne i Dankowskie Diamond rugens terroir.

Smogóry Forest

Er lavet udelukkende på Dankowskie Diamond rug, der er dyrket på en lille ejendom i det vestlige Polen. Regionen er kendt for sine store skove, milde vintre og jordbund. Det frodige, skovprægedede terroir reflektere denne vodka. Med noter af saltet karamel, et snært af honning og hvid peber og en salt-sød afslutning.

Køb den her

Lake Bartężek

Er lavet på Dankowskie Diamond rug fra en enkelt landmand i det nordlige Polens Mazury distrikt. En region der er kendt for sine krystalklare gletcher søer og vejr, der er formet af baltiske vinde og lange snerige vintre. Faktisk er rugen i denne region begravet under sne i mere end 80 dage om året, hvilket bidrager til karakteren. Navnet Bartężek kommer fra Bartężek sø, som findes nær markernes østlige kant og er med til at give den særlige fornemmelse af terrior. Med noter af sort peber, ristede nødder og fløde – rund, blød og perfekt balanceret.

Køb den her

Terroir: De særlige kendetegn, som geografi, geologi og klimaforhold giver smagen i et produkt.

Sale

Unavailable

Sold Out