Denne side har begrænset support for din browser. Vi anbefaler at bruge Chrome, Safari eller Firefox.
Du har opnået fri fragt! Køb for 699,00 DKK og få gratis levering

TrustScore: 4,9

24-48 timers levering

Kurv 0

Der er ikke flere på lager

Skriv evt. til og fra kort samt leveringsdato
Du har opnået fri fragt! Du er kun 699,00 DKK fra fri fragt!
Subtotal Gratis

Din kurv er tom

Hvordan modner man Caviar?

Hos Kaviari modner man Caviaren. Dette styres af Caviar specialist Bruno Higos. Han modtager leveringen af de flotte perler og lægger dem til opbevaring i deres kølerum. Nu begynder Caviarens lange modningsproces. Frisk Caviar er næsten uden smag. En modningsproces på omkring tre måneder er nødvendig for at udvikle dens fine smag, som netop Kaviari Caviar er kendt for.

Jean Marie Pincon, præsident for "Club des Goûteurs de Caviar" udtrykte det mest perfekte ord: "Det er modningsprocessen, der giver Caviaren sin unikke smag." Ikke mindst af denne grund lægger Bruno, meget vægt på den perfekte modningsproces. På samme måde som vinproducenter gør med fremragende vin. Og med hans erfaring kan han i det det rigtige øjeblik bestemme, hvornår æggene er omdannet til en unik Caviar og er klar til pakning på dåser. Når vi hos PremiumCaviar modtager Caviar leverancer fra Kaviari Paris, er Caviaren typisk pakket på dåse dagen før afsendelse - modnet Caviar har en holdbarhed på 3 måneder fra pakning.

Bruno Higos viser i nedenstående video processen. 

Se sortiment

[% render 'partials/free-shipping' %]

Kurv 0

Der er ikke flere på lager

Match med:
[% render 'partials/cart-price' %]

Din kurv er tom