Om ganske kort tid åbner vi dørerne op for PremiumCaviar.dk, som bliver den officielle forhandler af Kaviari Caviar i Danmark.

Vores sortiment vil fra start af udelukkende indeholde caviar fra Kaviari. Hvis du ikke er bekendt med Kaviari, så er det kort fortalt blandt de mest anerkendte Caviarhuse i verden, hvor fokus ligger i kvaliteten af produktet. Hele 15 ud af 27 3-stjernet Michelin Restauranter i Frankrig bruger Kaviari's caviar.

Tilmeld dig PremiumCaviar nyhedsbrev her

Vi vil på vores webshop, vise dig hvordan du servere Caviar og hvordan du bruger det til madretter og Champagne. Senere vil vi lave workshops, hvor du kan komme ud og smage Caviar til mad og Champagne.

Helt ekstraordinært vil vi tilbyde samme dag levering i hele Storkøbenhavn (post nr. 1000-2990), så du kan bestille middag og modtage samme aften. For resten af Danmark vil forsendelser sendes i termobokse med dag til dag levering.

Tilmeld dig PremiumCaviar nyhedsbrev her

Lige nu har du muligheden for, at tilmelde dig vores eksklusive nyhedsbrev, som giver hurtig adgang til webshoppen samt en ekstraordinær lanceringsgave!

Tilmeld dig PremiumCaviar nyhedsbrev her

PremiumCaviar.dk
En del af PremiumBottles.dk

Sale

Unavailable

Sold Out