KUNDESERVICE ALLE DAGE KL. 10-19 TLF: 21 72 17 03

Om os

 

PremiumBottles er en familievirksomhed fra Hvidovre, der blev etableret i 2014. Vores salg foregår via vores webshop www.premiumbottles.dk, som er en af de hurtigst voksende webshops inden for spiritus i Danmark.

Vi sætter kvaliteten på vores produkter i første række sammen med en kundeservice på højeste niveau. 5 stjerner på Trustpilot og en placering i top 3 blandt forhandlere af spiritus i Danmark taler for sig selv.

Du kan på vores webshop finde et nøje udvalgt sortiment af champagne, vodka, gin, rom, cognac og vin til konkurrencedygtige priser. Vi har desuden skabt et flot og spændende univers af cocktails, hvor du kan blive inspireret og mangler du det rette barudstyr til din hjemmebar, finder du også det på vores webshop.

Vi har et tæt samarbejde med de førende aktører fra den danske spiritus- og vinbranche, så vi hele tiden kan sikre nye og spændende produkter til vores kunder. Derfor finder du ofte produktnyheder først hos os. I forhold til vin har vi sammen med et par af de største importører i Danmark haft udvalgt et mindre sortiment, hvor pris og kvalitet hænger sammen og hvor man som kunde er sikker på en god vinoplevelse. Vi har beskrevet de enkelte vine grundigt, så det er nemt, at se, hvad de egner sig bedst til.

Dialog med vores kunder er vigtigt for os. Vi har derfor åbent for vores kundeservice på tlf. nr. 21721703, 365 dage om året kl. 10:00-19:00 samt på vores kundeservice mail: kontakt@premiumbottles.dk. Dette er med til at sikre dig som kunde en gnidningsfri handel. Vi er meget interesseret i, at høre fra dig, hvis du har nogle produkt ønsker eller andre gode idéer. Selvom du ikke finder dit favorit produkt på vores shop, kan vi i de fleste tilfælde hente det hjem.

For os er det helt naturligt, at skåne miljøet ved at være en del af MiljøvenligPakning.dk, der er en sammenslutning af virksomheder, som allesammen selv sender pakker og dermed bruger emballage, men samtidig går op i, at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer.
Det er ligeledes vigtigt for os, at støtte lokalsamfundet og ungdomssporten. Vi har derfor valgt, at sponsorere det lokale fodboldhold Hvidovre Idrætsforening Fodbold (HIF).

Sale

Unavailable

Sold Out