KUNDESERVICE ALLE DAGE KL. 10-19 TLF: 21 72 17 03

MOËT & CHANDON SE VIDEO

Et af verdens største champagnehuse - Moët & Chandon siden 1743

Moët & Chandon Champagne blev grundlagt i 1743 år under navnet "Moët et cie" af franske Claude Moët. Det var først i 1833 at virksomheden ændrede navnet til det vi kender i dag.

Moët & Chandon er i besiddelse af 1.190 hektar af rig kalkstensjord, hvoraf 50% er klassificeret som Grand Cru og 25% Premier Cru, som udgør det største vingårdsområde i Champagnedistriktet.

Moët & Chandon kældre er de mest omfattende i regionen, som slanger sig mere end 28 kilometer. Her ligger champagnen under de helt rigtige fugt-og temperatur forhold.

Husets signatur Cuvée; Moët Brut Impérial er det mest omfattende og universelle udtryk af Moët & Chandon. Denne Champagne er en perfekt blanding af over 200 crus, der viser styrken af ​​Pinot Noir druen og med blødhed fra ​​Meunier druen samt finesse fra Chardonnay druen.

Dette har været ikonet for Moët i over 150 år. 

Moët introducerede som verdens første champagnehus en champagne; Moët ICE der er specielt lavet til at nyde i et stort glas med isterninger samt din favorit frugt såsom jordbær, hindbær og ananas. Moët ICE kommer også i en lækker rosé.

Sale

Unavailable

Sold Out