KUNDESERVICE ALLE DAGE KL. 10-19 TLF: 21 72 17 03

Goji Bær

Gojibær er stadig et forholdsvist ukendt bær i Nordeuropa, men bliver indtaget i mange af de sydeuropæiske lande og USA.

Gojibær er så småt ved at indtage Skandinavien, og derfor vil vi i dette afsnit lægge fokus på indholdet, virkningen og oprindelsen af Gojibær, en af verdens sundeste bær.

Gojibær, også kendt som wolfberries, har længe været nydt i Kina og Himalaya for deres søde smag og lyse farve. Gojibær har været anvendt som lægemiddel tilbage i det antikke Kina, hvor bærret stadig bruges til at behandle øjen-, lever- og nyresygdomme.
En række yderligere ernæringsmæssige og medicinske påstande har gjort frugten populær i USA. 

Gojibær har et højt indhold af vitamin C og fiber, men et lavt kalorieindhold. Bærret er også en god kilde til jern og vitamin A. En portion på omkring 100g giver næsten 10% af det foreslåede daglige indtag af protein, hvilket sjældent ses i bær og frugter.

Det komplekse indhold- og sammensætningen af kulhydrater, der gør gojibær så tiltrækkende, hæver blodsukkeret langsomt, hvilket betyder at du ikke vil opleve det såkaldte ”sukker crash”.

Gojibær er et ernæringsmæssigt kraftværk, der pakker et stort indhold energi ned i små portioner. Det betyder, at selvom bærret ikke har nogen direkte sammenhæng med vægttab, kan de indgå i en sund vægttabsplan.

Bærrets søde smag og høje fiberindhold giver en følelse af mæthed, som kan afholde tendensen til overspisning.  

Selv om medicinske beviser ikke er konsekvente, hævder nogle mennesker med arthritis, at gojibær bidrager til at reducere deres smerte. Betændelse og ledsmerter fra gigt kan blive påvirket og reduceret af de kraftige antioxidanter i gojibær.

Sale

Unavailable

Sold Out