KUNDESERVICE ALLE DAGE KL. 10-19 TLF: 21 72 17 03

Dom Perignon Vintage 2008 Legacy Limited Edition

Det legendariske champagnebrand Dom Pérignon lancerer eksklusiv forsmag på Vintage 2008, som nu lanceres i et begrænset parti inden den officielle frigivelse i februar 2019. Champagnen er samtidig den sidste fra den nuværende kældermesters hånd.

Vintage 2008 er en hyldest til kældermester Richard Geoffroy. Den er nemlig sidste årgang fra kældermesterens hånd, da han træder af som kældermester hos Dom Pérignon efter hele 28 år.

Richard Geoffrey er kendt for sine høje ambitioner og sin kreativitet. I sin tid hos Dom Pérignon har han stået bag flere limited edition vintage-lanceringer med kendte kunstnere og gastronomiske samarbejder med stjernekokke som Alain Ducasse, Ferran Adrià og Jean-François Piège.

Når Richard Geoffrey takker af som kældermester giver han arven videre til sin kollega, Vincent Chaperon, der ikke er et nyt ansigt hos Dom Pérignon. Med sine 13 års erfaring og følgeskab med Richard Geoffroy har de to taget ved lære af hinandens ideer og idealer gennem årene. Vincent Chaperon har deklareret fire vintage-frigivelser, herunder 2005, 2006, 2009 og senest 2008.

Vintage 2008 er et mirakel. Høsten i 2008 var udfordret af gråvejr og regn. Først i september klarede himlen op og gav de rette betingelser. På samme måde som det gode vejr lod vente på sig, har Vintage 2008 ladet vente på sig, men viser nu den modenhed, der skal til for at udstråle Dom Pérignon vintage,” siger Richard Geoffroy, kældermester hos Dom Pérignon.

Smagsnoterne i Vintage 2008 er kendetegnet ved et miks af hvide blomster, citrus og stenfrugter, som komplimenteres af en friskhed fra anisfrø og knust mynte. Afrundingen er karakteriseret af krydrede, træagtige og ristede aromaer.

Vintage 2008 lanceres i et begrænset parti i en limited ’Legacy Chef de Cave’ edition fredag d. 2. november på verdensplan og ligeledes på PremiumBottles.dk. Limited edition-flasken er signeret af Richard Geoffroy og er markeret med ”legacy edition” samt gyldne detaljer på flaskens etiket og hals. I samspil med den længe ventede frigivelse af Vintage 2008, forventes denne frigivelse at blive et samleobjekt blandt Dom Pérignon-kendere.

https://premiumbottles.dk/collections/dom-perignon-champagne/products/dom-perignon-vintage-2008-legacy-limited-edition

Begrænset antal - Maks en pr. kunde.

Richard Geoffroy til venstre og Vincent Chaperon på hans højre side.

 

Dom Pérignon er dedikeret til udelukkende at skabe vintage-champagne. Hver flaske Dom Pérignon indeholder kun de bedste druer, og champagnens intensitet er baseret på præcision. Hver vintage-champagne har tre Plénitudes og er resultatet af den afgående kældermester Richard Geoffroys fokus på at skabe de mest udsøgte champagner. Det betyder også, at Dom Pérignon kun produceres de år, hvor druerne er ideelle. Champagnehuset har eksisteret siden 1921

 

 

Se vores champagner fra Dom Perignon her

Sale

Unavailable

Sold Out