.
Dom Perignon Vintage 2006
Dom Perignon Vintage 2006 er en fantastisk årgang og vurderes af vineksperter at være den bedste i flere år.
Serveringsforslag:
Forret: Serveres med mild krydret fisk og skaldyrsretter, såsom hummer, kaviar eller muslinger, drysset med koriander eller kørvel.
Hovedret: Havaborre i asiatisk stil kogt med citrongræs og serveret med spinat, det vil passe godt med denne champagne.
Den kan med stor glæde også nydes som apéritif.
Smags noter: En diskret smags åbenbaring.
Udseende: Lys gylden med fine bobler.
Aroma: Den lyse bouquet udvikler sig til en blomstret, frugtagtig tone, der mørkner ind i kandiseret frugt, moden hø og strejf af lakrids.
Smag: Denne champagnes overdådige blødhed afslører sig i munden. Det bliver mere komplekst og kantet, efterhånden fremstår den som mere silkeagtigt end cremet.
Af Richard Geoffroy, Kældermester, Dom Pérignon
BLEND & ORIGIN
Dom Pérignon Vintage 2006
Denne blanding består af 50% chardonnay og 50% pinot noir. Juli 2006 var varm, august var usædvanligt kølig og våd. Sommerrigt vejr i september, gjorde denne fremragende vintage mulig og modnede druerne.