Med hovedkvarter i hjertet af Paris, er Kaviari i dag en af ​​de mest prestigefyldte Caviar leverandører til gastronomi på højeste niveau. Baseret på Kaviari's ry for handel med vilde iranske Caviar, har den familieejede virksomhed, der blev grundlagt af Raphaël Bouchez og Jaques Nebot, mere end 40 års erfaring. Som følge af deres unikke viden, er de i stand til at tilbyde den bedst opdrættede Caviar i verden, fra Royal Beluga til deres egen Kristal®-Caviar.

Kaviari er meget opmærksom på at sikre bæredygtigheden af ​​den ældgamle kunst inden for Caviar produktion. Medarbejdere fra Kaviari sikrer at fiskebønderne overholder de strenge specifikationer vedrørende vandrenhed, foderkvalitet og fiskens velbefindende. Medarbejderne er med gennem hvert trin i opdrætsprocessen, inden de vælger de æg, der skal videre i produktionsprocessen under opsyn af Bruno Higos - hovedcaviarspecialist.

På grund af den strenge kontrol i produktionsprocessen, har Kaviari udviklet et unikt omdømme ikke kun blandt restauratører, men også blandt gourmet personer bredt set.

20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen