Oscietre

Denne variant har flotte middelstore korn, som er let gyldne i farven og i smagen finder du noter af nødder, smør og umami. Den anbefaler vi at bruge ovenpå blinis eller spise rent.

Oscietre Gold

Gold har større korn end den normale Oscietre og farven er mere gylden. I smagen finder du samme noter som den normale. De store korn gør denne Caviar mere modstandsdygtig overfor varme og fungerer derfor rigtig godt til f.eks. smørstegte jomfruhummerhaler og stegte kammuslinger. Dertil en rigtig flot Caviar at bruge rent til din favorit Champagne

Kristal

Kristal er Kaviari's signatur Caviar variant - her får du de store korn, som man kender i Gold og smagen er sprængfyldt med umami, som man kender fra Beluga. En formidabel Caviar at bruge på varme anretninger, hvor du ønsker meget stor smag. F.eks ovenpå Waguy kød eller hele hummere, som skal fyldes med Caviar. Denne Caviar er samtidig virkelig god til vintage Champagne. 

Beluga

Den vildeste variant der findes, som har de flotteste store elefantgrå korn, som er sprængfyldt med umami. Vælger man denne variant, vil vi anbefale er smage den rent og matche den op til Vintage Champagne med lidt ekstra alder (+10 år).
20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen