Opbevaring af Caviar

OPBEVARING Caviar skal altid holdes afkølet på maks 4 grader og minimum 0 grader. Når vi afsender Caviar fra vores lager med valgt kurrer sker det i termokasse, som indeholder køleposer, der kan holde...
01. juli, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen

Kaviari's omdømme - Michelin-stjernekokke

Kaviari, der er kendt for sin omhyggeligt udvalgte Caviar, er med tiden blevet leverandør til mange Michelin kokke i Frankrig og andre lande. Topkokke som Alain Ducasse, Yannick Alléno, Alain...
20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen

Kaviari's eftermæle

Med hovedkvarter i hjertet af Paris, er Kaviari i dag en af ​​de mest prestigefyldte Caviar leverandører til gastronomi på højeste niveau. Baseret på Kaviari's ry for handel med vilde...
20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen

Hvordan smager man Caviar korrekt?

For at få den fulde smagsoplevelse af Caviaren, bør den tages ud af køleskabet en halv time før servering. Caviaren opnår dens fulde potentiale ved 10°C. Dåsen med Caviar placeres...
20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen

Der var engang… Vild iranske Caviar

Ordet Caviar kommer fra det persiske ord KHAVIAR, hvilke betyder "ægbæreren". Mere specifikt er Caviar størens æg. Støren har svømmet i de kolde farvande på den nordlige halvkugle i mere...
20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen

Hjemmelavet Blinis

Opskrift til 4 personer Fremgangsmåde:Lun mælken lidt og rør gæren ud i den lune mælk. Pisk boghvedemel, hvedemel, salt og æggeblomme i dejen. Lad dejen hæve med et rent viskestykke...
20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen

Hvordan modner man Caviar?

Hos Kaviari modner man Caviaren. Dette styres af Caviar specialist Bruno Higos. Han modtager leveringen af de flotte perler og lægger dem til opbevaring i deres kølerum. Nu begynder Caviarens lange...
20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen

Kristal Caviar - er den virkelig bedre?

At kalde Kristal fra Kaviari som kronen på værket, er ikke helt ved siden af. De fleste ved, at det er Beluga, som er flagskibet inden for caviar, men prisen...
20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen

Guiden til den korrekte Caviar variant

20. juni, 2022 — Rasmus Hilstrøm Bach-Lauritsen