Denne side har begrænset support for din browser. Vi anbefaler at bruge Chrome, Safari eller Firefox.
Du har opnået fri fragt! Køb for 699 DKK og få gratis levering

Kurv 0

Der er ikke flere på lager

Skriv eventuelt ønsket leveringsdato
Skriv eventuelt til og fra kort
Du har opnået fri fragt! Du er kun 699 DKK fra fri fragt!
Subtotal Gratis

Din kurv er tom

Kaviari Caviar

Opbevaring af Caviar

OPBEVARING Caviar skal altid holdes afkølet på maks 4 grader og minimum 0 grader. Når vi afsender Caviar fra vores lager med valgt kurrer sker det i termokasse, som indeholder køleposer, der kan holde...

Kaviari's omdømme - Michelin-stjernekokke

Kaviari, der er kendt for sin omhyggeligt udvalgte Caviar, er med tiden blevet leverandør til mange Michelin kokke i Frankrig og andre lande. Topkokke som Alain Ducasse, Yannick Alléno, Alain...

Kaviari's eftermæle

Med hovedkvarter i hjertet af Paris, er Kaviari i dag en af ​​de mest prestigefyldte Caviar leverandører til gastronomi på højeste niveau. Baseret på Kaviari's ry for handel med vilde...

Hvordan smager man Caviar korrekt?

For at få den fulde smagsoplevelse af Caviaren, bør den tages ud af køleskabet en halv time før servering. Caviaren opnår dens fulde potentiale ved 10°C. Dåsen med Caviar placeres...

Der var engang… Vild iranske Caviar

Ordet Caviar kommer fra det persiske ord KHAVIAR, hvilke betyder "ægbæreren". Mere specifikt er Caviar størens æg. Støren har svømmet i de kolde farvande på den nordlige halvkugle i mere...

Hjemmelavet Blinis

Opskrift til 4 personer Fremgangsmåde:Lun mælken lidt og rør gæren ud i den lune mælk. Pisk boghvedemel, hvedemel, salt og æggeblomme i dejen. Lad dejen hæve med et rent viskestykke...

Hvordan modner man Caviar?

Hos Kaviari modner man Caviaren. Dette styres af Caviar specialist Bruno Higos. Han modtager leveringen af de flotte perler og lægger dem til opbevaring i deres kølerum. Nu begynder Caviarens lange...