Opbevaring af Caviar
OPBEVARING Caviar skal altid holdes afkølet på maks 4 grader og minimum 0 grader. Når vi afsender Caviar fra vores lager med valgt kurrer sker det...
Læs mereOPBEVARING Caviar skal altid holdes afkølet på maks 4 grader og minimum 0 grader. Når vi afsender Caviar fra vores lager med valgt kurrer sker det...
Læs mereKaviari, der er kendt for sin omhyggeligt udvalgte Caviar, er med tiden blevet leverandør til mange Michelin kokke i Frankrig og andre lande. Topk...
Læs mereMed hovedkvarter i hjertet af Paris, er Kaviari i dag en af de mest prestigefyldte Caviar leverandører til gastronomi på højeste niveau. Baseret...
Læs mereFor at få den fulde smagsoplevelse af Caviaren, bør den tages ud af køleskabet en halv time før servering. Caviaren opnår dens fulde potentiale ve...
Læs mereOrdet Caviar kommer fra det persiske ord KHAVIAR, hvilke betyder "ægbæreren". Mere specifikt er Caviar størens æg. Støren har svømmet i de kolde f...
Læs mereOpskrift til 4 personer Fremgangsmåde:Lun mælken lidt og rør gæren ud i den lune mælk. Pisk boghvedemel, hvedemel, salt og æggeblomme i dejen. L...
Læs mereHos Kaviari modner man Caviaren. Dette styres af Caviar specialist Bruno Higos. Han modtager leveringen af de flotte perler og lægger dem til opbe...
Læs mereAt kalde Kristal fra Kaviari som kronen på værket, er ikke helt ved siden af. De fleste ved, at det er Beluga, som er flagskibet inden for caviar,...
Læs mereOscietre Denne variant har flotte middelstore korn, som er let gyldne i farven og i smagen finder du noter af nødder, smør og umami. Den anbefaler...
Læs mere