CpH Vodka - Dansk High-end Vodka

Med passion for Vodka og stor kærlighed til København startede Dennis Jensen i 2016 Copenhagen Alcohol. En beslutning som skulle vise sig at blive meget vigtig for dansk vodka.
 
Med intentioner om at lave en dansk produceret kvalitetsvodka, som skulle være nemt tilgængelig blev CpH Vodka født. Med et så stort og betydningsfuldt navn skal indholdet også være i orden. Derfor gik Dennis Jensen i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste destillerier med missionen om at lave den perfekte Vodka. En Vodka med perfekt balance mellem sødme fra dansk dyrket byg (korn) og let krydrede noter af anis. Skabt til at nyde i alle sammenhænge - også on the rocks.
 
Kun to år efter lancering blev CpH Vodka vurderet af et professionelt smagepanel i San Fransisco. (San Fransisco Worlds Spirits Competition 2018) CpH Vodka fik den højeste vurdering, som vodka kan få (Double Gold Medal). Kun de allerbedste vodkaer har i gennem tiden modtaget denne vurdering. Dette spredte sig lynhurtigt i Danmark, hvilket fik samtlige store danske medier til at skrive om CpH Vodka.
En Vodka som vi anbefaler at nyde ON THE ROCKS
I sommeren 2020 har CpH Vodka fået et ansigtsløft.
Smallere flaske og et mere elegant udtryk - samme vodka!
 
Det fejrer vi lige nu med et ekstraordinært tilbud.
2 stk. for 396 kr. (spar 100 kr.)
1 stk. pris 248 kr.

Belvedere Vodka